12 iulie 2016

Manute, picioruse si degetele, voi ce mai desenati ?


Sa foloseasca manutele, piciorusele si degetele ca sa deseneze este probabil pentru copii o adevarata placere . De la cele mai mici varste, inainte sa poata tine creionul in mana , desenul cu manutele poate deveni un mod foarte bun de cunoastere si invatare.

Este ceva ce nu se demodeaza, indiferent de varsta, in fiecare etapa de dezvoltarea capata utilizari noi.

Noi am folosit desenul cu manutele pentru distractie . Si de ce nu ,pentru a desena cu un minim de efort :) amintindu-ne si amuzandu-ne cu amintirile de atunci cand strumfi era mai mic si blogul asta inca nu exista ca sa va povestesc cate in luna si in stele.

Materiale necesare:
culori acrilice
panza de desen/ foi
tusuri 
manute si picioruse mici si grasunele

Se coloreaza palmele, degetelele sau talpile folosind diferite culori acrilice . Se apasa pe panza sau hartie pentru a obtine forma dorita . Se completeaza cu pensula partea lipsa.Daca este nevoie se repeta operatia. Se completeaza desenul dupa dorinte si inspiratie...si se duce copilul la dus, pe sus ca altfel urme vor fi si pe podea si pe pereti nu doar pe foaie :)

Talpitele strumfului pictate cu facut :

o albinuta si un fluture


un crocodil/ dinozaurun pinguinCu degetele pictate am facut niste maci
petalele florilor sunt facute cu degetul mare, ca la amprentare :) si un soare. Desenul va fi modificat putin , avem in gand o continuare . Voi reposta poza cand va fi finalizat.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu